Vertaling & tolkwerk

 

Wil je echt groeien als bedrijf? Je professionele vleugels ook over de grenzen heen uitslaan? Dan moet je top zijn in je core business én in je internationale correspondentie. Focus je dus volledig op datgene waar jij in uitblinkt en wij nemen de talige kant met veel plezier en goesting van je over.

 

TNT vertaalt geschreven teksten en tolkt tijdens conferenties, audits, ondernemingsraden etc. Maar dit betekent meer dan zomaar woorden van de ene taal naar de andere omzetten. Wij doorgronden je communicatie en lezen tussen de lijnen. Je wilt immers dat je inhoud, maar zeker ook je boodschap overkomt, toch? Dat is hoe we het verschil maken met Google Translate en soortgenoten – want vertalen en tolken is en blijft mensenwerk.

 


Copywriting

 

Een vlotte tekst schrijven gaat niet vanzelf. Als bedrijf wil je uiteraard professioneel en betrouwbaar overkomen. Het is dus cruciaal dat je je verhaal zo aantrekkelijk mogelijk vertelt. Met woorden die spreken. Content die overtuigt.

 

TNT levert copy voor alle soorten geschreven media: nieuwsbrieven, testimonials, publireportages, persberichten, sociale media etc. Jij zegt het, wij schrijven het! Ons ultieme doel als copywriter? Jouw bedrijf laten schitteren – met rake woorden en woorden die raken.

 


Ondertiteling

 

Veel bedrijven communiceren vandaag via meer kanalen dan teksten alleen. En terecht. Want met een multimediaclip, bedrijfsvideo of promofilm kan je je boodschap nog beter verspreiden. Het resultaat? Meer naamsbekendheid, een professioneler imago en een toename van je omzet. Drie zaken die als bedrijf ongetwijfeld hoog op je wenslijstje staan.

 

Ondertitelen vereist behoorlijk wat technische vaardigheden en kennis van ondertitelsoftware. Vertalen next level zeg maar, want als ondertitelaar moet je weergeven wat er gezegd wordt en tegelijk grondig samenvatten. Een pittige uitdaging, maar TNT gaat die met veel plezier voor je aan! Zo kan jij je puur focussen op je core business. Over al het andere hoef je je geen zorgen te maken, want wij letten op jouw woorden.