Vertaling & tolkwerk

 

Wil je echt groeien als bedrijf? Je professionele vleugels ook over de grenzen heen uitslaan? Dan moet je top zijn in je core business én in je internationale correspondentie. Focus je dus volledig op datgene waar jij in uitblinkt en ik neem de talige kant met veel plezier en goesting van je over.

 

TNT vertaalt geschreven teksten en tolkt tijdens conferenties, audits, ondernemingsraden etc. Maar dit betekent meer dan zomaar woorden van de ene taal naar de andere omzetten. Ik doorgrond je communicatie en lees tussen de lijnen. Je wilt immers dat je inhoud, maar zeker ook je boodschap overkomt, toch? Dat is hoe ik het verschil maak met Google Translate en soortgenoten – want vertalen en tolken is en blijft mensenwerk.

 


Copywriting

 

Een vlotte tekst schrijven gaat niet vanzelf. Als bedrijf wil je uiteraard professioneel en betrouwbaar overkomen. Het is dus cruciaal dat je je verhaal zo aantrekkelijk mogelijk vertelt. Met woorden die spreken. Content die overtuigt.

 

TNT levert copy voor alle soorten geschreven media: nieuwsbrieven, testimonials, publireportages, persberichten, sociale media etc. Jij zegt het, ik schrijf het! Mijn ultieme doel als copywriter? Jouw bedrijf laten schitteren – met rake woorden en woorden die raken.