De liefde voor letters en woorden zit me in het bloed. Net als een grote dorst naar kennis. Logisch dus dat ik mij na mijn studies Germaanse taal- en letterkunde verder specialiseerde in de wereld van het vertalen en tolken, en me ook bijschoolde tot copywriter en ondertitelaar.

 

Bijgestaan door mijn zorgvuldig geselecteerde netwerk van native freelancers, elk met hun eigen expertise, zet ik dag in dag uit mijn tanden in jouw woorden.

Samen schrijven we een succesverhaal. Dat van jouw bedrijf.

 


Wat moet je nog over mij weten?

 

Ik hou van regen en herfstachtige dagen, vind Zweeds de mooiste taal die er bestaat, heb een hekel aan het woord ‘bucketlist’ maar heb er wel een, ben een ochtendmens (carpe diem!), word door mijn vrienden soms liefkozend 'grammar nazi' genoemd, heb een ontembare drang om de wereld te ontdekken, en oh ja, koffie is my cup of tea. Wil je me nog beter leren kennen? Neem dan eens een kijkje op mijn persoonlijke blog www.maaiohmaai.com.

 

Maar genoeg over mij! Ik ben natuurlijk razend benieuwd wie jij bent en hoe ik jou kan helpen knallen.

 

 

Toch nog even mijn professionele kwalificaties checken? Say no more, hier is mijn cv en mijn profiel op LinkedIn.  Even gluren achter de schermen? Je vindt me op Facebook en Instagram.